ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Білорусі низка ЗМІ проігнорувала прес-конференцію посла РФ, присвячену анексії Криму

19.03.2019, 11:13
Фото - mediapravo.com

Редакції низки недержавних ЗМІ Білорусі вирішили не надсилати своїх журналістів на прес-конференцію посла Росії в цій країні Михайла Бабича, присвячену річниці анексії Криму. Про це йдеться в заяві ЗМІ, повідомляє БелаПАН.

Прес-конференція, присвячена “п’ятиріччю входження Криму до складу Російської Федерації”, відбулася 18 березня в прес-центрі російського агентства Sputnik у Мінську.

“Ми, редакції білоруських недержавних ЗМІ, зваживши всі плюси і мінуси присутності наших журналістів на цьому заході, вирішили утриматися від участі в ньому. Ми підкреслюємо, що це рішення в жодному разі не означає ігнорування посла Росії або відсутність інтересу до його позиції”, - йдеться в заяві.

“Однак, з огляду на заявлену тему прес-конференції, ми не хочемо, щоб присутність наших журналістів там була витлумачена нашими читачами як підтримка однієї з позицій щодо подій у Криму у 2014 році. Крім того, позиція Росії в цій темі широко і давно відома”, – пояснили свою позицію редакції.

Заяву підписали головні редактори порталу Tut.by, “Європейського радіо для Білорусі”, газет “Наша ніва” та “Народная воля”, інформаційної компанії "БелаПАН".

Liked the article?
Help us be even more cool!