ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бердичеві під час спроби самоспалення на сесії постраждав редактор місцевого медіа

14.06.2019, 17:00
Фото - Тарас Боросовський

У Бердичеві Житомирської області 14 червня на сесії міської ради підприємець підпалив себе. Під час спроби загасити полум’я постраждав депутат міськради, редактор інтернет-видання “Бердичів Діловий” Валерій Шелепа. Про це повідомляє представник ІМІ у Житомирській області.

Місцевий підприємець Володимир Синявський підпалив себе в знак протесту. Він на початку засідання ради підійшов до мікрофону і почав звинувачувати міського голову у перешкоджанні підприємницької діяльності. Потім відкрив принесену невеличку пляшечку і вилив її вміст на себе.

Редактор інтернет-видання “Бердичів Діловий” Валерій Шелепа, який є депутатом Бердичівської міської ради, побачив, що чоловік дістав запальничку та кинувся вибити її з рук підприємця. Однак не встиг і вогонь миттєво охопив руки, обличчя та передню частину тіла Володимира Синявського. У Валерія Шелепи, який підбіг у цей момент, загорілася права рука.

Охоплений вогнем, підприємець зірвав з себе одяг і кинувся в сторону. Постраждалий редактор видання з палаючою рукою вибіг із зали. Полум’я гасили присутні депутати водою з пляшок, а згодом і вогнегасником.

Прибувші на виклик медики в холі міської ради надали першу допомогу Валерію Шелепі і госпіталізували обох потерпілих.

За повідомленням від головного лікаря Лариси Бабікової редактор видання отримав 8-10% опіків правої верхньої кінцівки і нині знаходиться в травматологічному відділенні, де йому надали необхідну допомогу.

Liked the article?
Help us be even more cool!