ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бердянську підприємець перешкоджав оператору знімати рейд по кафе

04.07.2016, 12:20

1 липня у Бердянську (Запорізька область) підприємець перешкоджав оператору телеканалу “Бердянськ” під час зйомки рейду по місцевих кафе, повідомляє видання Pro.berdyansk.biz.

Знімальна група висвітлювала рейд спеціальної комісії з Бердянського виконкому та профільних управлінь по літнім майданчикам з метою виявити порушення у роботі.

За даними видання, на момент інциденту було перевірено 14 кафе. Зазвичай, працівники закладів спокійно реагували на прохання надати документи на розміщення літніх майданчиків.

Однак представники кафе-піцерії “Думка”, розташованого по вул. Горького, 45, почали поводити себе досить агресивно. Так, власник закладу Олег Самойленко кинувся на головного спеціаліста адмінвідділу Вадима Мікуліна з образами, а потім - на оператора ТБ “Бердянськ”.

Підприємець схопив камеру журналіста і намагався припинити зйомку. Представники виконкому викликали на місце події співробітників Бердянського відділу поліції, щоб залучити підприємця до відповідальності.

Керівник ТБ “Бердянськ” Вікторія Горбатко повідомила представниці ІМІ у Запорізькій області, що 1 липня телеканал звернувся до поліції з заявою щодо нападу на оператора Олександра Кузнецова. Зазначений склад злочину – ст. 171 КК “Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”. За словами Горбатко, справу на контроль було взято також міською прокуратурою Бердянська.

Як повідомляв ІМІ, 29 червня у місті Мелітополь Запорізької області журналістці одного з місцевих друкованих видань заважали виконувати свої професійні обов’язки та спричинили тілесні ушкодження.

Фото - "Про Бердянськ"

Liked the article?
Help us be even more cool!