ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бердянську невідомі побили журналістів ТРК "Юг"

10.06.2016, 11:33

10 червня у Бердянську (Запорізька область) невідомі побили знімальну групу ТРК “Юг” та відібрали флеш-карту відеокамери, повідомляє Рro.berdyansk.biz.

Інцидент стався біля готелю “Слов’янська”, куди журналісти приїхали знімати конфліктну ситуацію, пов’язану з готелем. Журналісти поїхали на прохання представників готелю, які зателефонувавши до редакції телеканалу, повідомили про захоплення їхньої бази відпочинку і попросили допомоги ЗМІ.

“Коли знімальна група “Юга” прибула на місце і почала знімати те, що відбувається, невідомі “рейдери” напали на журналіста і завдали йому тілесні ушкодження, а також вихопили камеру у оператора і відібрали карту пам'яті. Все це відбувалося на очах повністю екіпірованої групи бердянських поліцейських. На місце інциденту викликаний ще один наряд поліції й інша знімальна група нашого каналу”, - повідомляє видання.

Як повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Запорізькій області, за фактом нападу на журналістів проводиться перевірка.

“Знімальна група місцевого телеканалу повідомила, що під час виїзду на зйомки конфліктної ситуації навколо одного з готелів, їх побили невідомі та відібрали флеш-карту відеокамери. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бердянського відділу поліції ГУНП України в Запорізькій області. Подію зареєстровано до Єдиного обліку. За результатами перевірки їй буде дано належну правову оцінку”, - повідомила поліція.

Як розповів представниці ІМІ в Запорізькій області журналіст ТРК “Юг”, газети “Бердянские ведомости” та сайту www.pro.berdyansk.biz Сергій Старушко, знімальна група телеканалу - Володимир Головатий та Анатолій Кириленко, - наразі знаходяться в міському відділку поліції і пишуть відповідні заяви.

“Нам відомо, що хлопці отримали тілесні ушкодження, але поки ступінь їх тяжкості невідомий. Крім того, нападники забрали карту пам'яті з камери”, - повідомив журналіст.

Як повідомляв ІМІ, 7 червня у Бердянську Запорізької області невідомий перешкоджав та погрожував фізичною розправою знімальній групі телерадіокомпанії “Юг”.

Слідчий Бердянського відділу поліції вніс відомості до ЄРДР та розпочав досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Фото - Вікка

Liked the article?
Help us be even more cool!