ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бердичеві директор коледжу, який став учасником ДТП, напав на оператора ICTV. Порушено справу за 171 статтею

14.12.2012, 00:43

У Бердичеві під час зйомок обставин ДТП один з його учасників - директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк - напав на оператора програми "Надзвичайні новини" (ICTV) Андрія Борисова, йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.

Як розповів Борисов, знімальна група поїхала до Бердичіва знімати сюжет про ДТП, де начебто загинуло одразу кілька людей.

«Я тільки увімкнув камеру і почав її налаштовувати, як до мене підійшов незнайомий чоловік. Використовуючи ненормативну лексику, він схопився за камеру і намагався її розбити», - розповів Борисов.

У сутичку втрутилися працівники ДАІ. Вони вгамували нападника, але за кілька хвилин він знову напав на людей. Цього разу чоловіку не сподобався вже інший оператор із місцевої телекомпанії. Коли ж розбити відеокамеру чоловіку не вдалося, він зрештою вирішив поспілкуватися без кулаків, але з нецензурною лайкою.

Як виявилося згодом, “Мазда” директора коледжу в’їхала у “Москвич”, який рухався попереду. Інформація про загибель людей не підтвердилася, у ДТП ніхто не постраждав.

«Дана дорожно-транспортна пригода зареєстрована, складена схема ДТП, проведені медичні експертизи, в обох водіїв взята кров на вміст алкоголю в міській лікарні м. Бердичева», - повідомив начальник Бердичівського УДАІ Ярослав Онищук.

За словами обох операторів, те, що нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння, було очевидним: від чоловіка тхнуло спиртним, а оскільки його дії мали ознаки перешкоджання професійній діяльності журналіста, довелося звернутися з відповідною заявою до міліції.

«Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України, тобто перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини даної події», - повідомила начальник прес-служби УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко.

«Потім нам сказали, що він, нібито, працює директором медучилища і дуже серйозна та авторитетна людина в Бердичеві, тому у нас будуть великі неприємності. Я лише не можу зрозуміти, як педагог може так себе поводити», - розповів оператор Борисов.

Щоб зустрітися з керівником навчального закладу, знімальна група завітала до нього на роботу, але не вдалося з директор поспілкуватися, оскільки його не було на місці.

Liked the article?
Help us be even more cool!