ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бангладеш уперше з’явилася трансгендерна телеведуча

19.03.2021, 11:53
Фото – The New York Times
Фото – The New York Times

У Бангладеш Ташнува Анан Шишир стала першою трансгендерною телеведучою в країні. Про це повідомляють "Букви" з посиланням на The New York Times.

Як пише видання, 29-річна жінка виросла в консервативній мусульманській родині. Змалечку вона страждала від знущань однолітків через надто жіночу поведінку. Постійний тиск та булінг не давали їй змоги розібратися в собі.

Врешті Ташнува вирішила назавжди змінити своє життя та стати тою, ким відчувала себе змалечку. Саме тому вона позбулася чоловічого тіла, але зіткнулася з нерозумінням з боку суспільства.

“Я народилася з чоловічим тілом, але поєднувала його з жіночим розумом та душею. Мені довелося доводити, що я існую в суспільстві”, – розповіла Шишир.

У березні життя Ташнуви змінилося. Її прийняли на роботу до приватного телевізійного каналу “Бойшахі ТВ”, і вона вперше прочитала новину в Міжнародний жіночий день. 

Ця трихвилинна поява в ефірі принесла жінці національне визнання. Її історією почали цікавитися, а силою духу захоплюватися.

Це була глобальна зміна в країні, яка визнає “третю стать”, але досі розглядає трансгендерів як неприродних чи грішних, пише видання.

Жінка розповіла, що зростала в мусульманській сім’ї. Її батько засуджував вияви жіночності та бажання змінити стать. Тому в 15 років Ташнува виїхала в чуже місто до дядька. Однак і там їй жилося важко, адже розуміння від рідних вона так і не дочекалася.

Через деякий час Ташнува почала цікавитися особливостями свого тіла, дізналася, що її ситуація доволі часто повторюється у світі. Це спонукало Ташнуву до рішучих дій та зміни статі.

“Залякування та переслідування навчили мене доводити своє право на існування. Ви не повинні потрапляти в чоловіче тіло, ви маєте виховувати свою жіночність, ви маєте любити свою жіночність”, – розповіла Шишир.

Liked the article?
Help us be even more cool!