ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тимошенко після розслідування журналістів відмовився від авто, яке надали як гуманітарку

31.10.2022, 16:54
Фото – Бігус.Інфо
Фото – Бігус.Інфо

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що відмовляється від службового автомобіля Chevrolet Tahoe, яке було передано Україні як гуманітарну допомогу. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

За його словами, авто передадуть у прифронтові регіони.

“За останні місяці проїхав на цьому автомобілі близько 40 000 км у робочих поїздках по всій Україні. Надалі користуватися цим авто не буду. Звернувся до ДУСу щодо передачі цього автомобіля в один із прифронтових регіонів, де він буде використовуватися в гуманітарних цілях. Проконтролюю, щоб авто передали найближчими днями”, – написав він.

Сама машина перебувала на балансі Державного управління справами.

Нагадаємо, 27 жовтня Bihus.info оприлюднило розслідування про те, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко використовує як службовий автомобіль, який американська компанія General Motors передала Україні для гуманітарних цілей і вивезення людей із зони бойових дій.

За даними Bihus.info, авто почало з’являтися на відео Тимошенка навесні. Саме тоді General Motors відповіла на заклик української влади й передала Україні 50 нових Chevrolet Tahoe, які мали б використовуватися для гуманітарних цілей та вивозити людей із зони бойових дій.

Liked the article?
Help us be even more cool!