ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter звинуватив Microsoft у несанкціонованому використанні даних

19.05.2023, 16:37
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Компанія Twitter заявила, що корпорація Microsoft порушила угоду про використання даних соціальної мережі. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

Адвокат власника Twitter Ілона Маска висунув звинувачення в “несанкціонованому” використанні інформації Twitter з боку Microsoft, включно з переданням даних державним установам без дозволу в деяких випадках.

У листі гендиректору Microsoft адвокат Маска попросив корпорацію провести аудит використання контенту Twitter. Згідно з угодою, соцмережа встановлює ліміти на використання свого інтерфейсу прикладного програмування (API) для всіх розробників.

“Попри ці обмеження застосунки Microsoft зверталися до API Twitter понад 780 мільйонів разів і вилучили понад 26 мільярдів твітів лише у 2022 році”, – йдеться в листі.

Представник Microsoft повідомив, що в четвер компанія отримала запит від юридичної фірми, яка представляє інтереси Twitter, з деякими питаннями щодо попереднього використання безкоштовних API Twitter.

“Ми розглянемо ці питання і відповімо на них належним чином. Ми очікуємо продовження нашого довгострокового партнерства з компанією”, – сказав представник компанії.

Як зазначає видання, звинувачення Twitter пролунали в той час, коли Ілон Маск конфліктує з Microsoft через свою платформу штучного інтелекту.

Liked the article?
Help us be even more cool!