ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter запустив у двох країнах підписку з ексклюзивними функціями

04.06.2021, 17:02
Фото – Jeff Chiu / AP
Фото – Jeff Chiu / AP

Соціальна мережа Twitter оголосила про запуск нового сервісу підписки – Twitter Blue. Він дозволить користувачам отримувати ексклюзивні функції, зокрема можливість "повернути" твіт, якщо його потрібно виправити. Про це повідомляє Громадське з посиланням на CNBC.

Щомісячна підписка коштуватиме користувачам $3,49 та $4,49 відповідно в місцевій валюті. Користувачі Twitter Blue, зокрема, отримають функцію скасування твіту. Можна буде встановити таймер до 30 секунд, щоб "повернути" твіт, якщо його потрібно виправити.

Це не зовсім функція редагування, про яку часто запитують користувачі. Вона дозволить передплатникам переглядати, як виглядають їхні твіти, та редагувати їхній перед публікацією.

Крім того, у користувачів сервісу з'явиться тека із закладками, де вони зможуть упорядковувати збережені твіти. Також їм буде доступний спеціальний режим читання для довгих тредів і можливість вибору колірної теми програми. Також буде "спеціальна підтримка клієнтів".

Поки що сервіс доступний лише користувачам у Канаді та Австралії, але надалі компанія планує розширити доступ. Коли функція стане доступна українцям, поки що не відомо.

Це перша спроба соціальної мережі серйозно диверсифікувати свої доходи, пише CNBC. Відповідно до звіту про прибутки за перший квартал, реклама становить понад 86% доходу компанії.

Twitter сподівається досягти позначки в 315 мільйонів платних підписників і подвоїти свій річний дохід до 7,5 мільярда доларів до кінця 2023 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!