ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter запускає функцію, яка дозволить приховувати "токсичні коментарі"

20.09.2019, 14:00
Фото – iscpif.fr
Фото – iscpif.fr

Соціальна мережа Twitter запускає функцію “приховати відповіді”, щоб завоювати репутацію платформи для нетоксичного діалогу. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Verge.

“Компанія Twitter оголосила, що надає користувачам більше контролю над розмовами, які вони починають, за допомогою нової функції, яка дозволяє їм ховати відповіді. Компанія випробовувала цю функцію в Канаді, а зараз впроваджує її у США та Японії. Цей крок є частиною спільних зусиль, які докладає технологічний гігант, щоб зупинити поширення ненависті в інтернеті”, – йдеться в повідомленні.

Раніше користувачі могли лише вимикати певні ключові слова, щоб вони більше не з’являлися в сповіщеннях або взагалі блокували конкретних користувачів. Вони не могли змінити те, як інші люди поводилися під час дискусії.

Тепер особа, яка написала оригінальний твіт, вирішує, які відповіді залишаються, а які приховані від інших користувачів. Клацання в правій частині меню твіту відображає набір звичайних параметрів (приховати, вимкнути звук) із доданим до списку параметром “Приховати відповідь”. Після вибору відповідь буде прихована від інших користувачів, хоча зможуть побачити її, натиснувши на піктограму, яка відображає всі приховані твіти.

Twitter уперше оголосив про цю функцію в лютому і почав її тестувати на початку липня. “Ми бачили, що люди швидше переглядають взаємодію, коли їхній твіт приховується”, – написала компанія у своєму новому дописі.

Liked the article?
Help us be even more cool!