ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter заблокує акаунти прихильників теорії змови проти Трампа

22.07.2020, 13:01
Фото – Jeff Chiu / AP
Фото – Jeff Chiu / AP

Twitter планує заборонити тисячі облікових записів прихильників теорії змови QAnon. Блокування зачепить близько 150 тисяч облікових записів у всьому світі. Про це повідомляє "Бабель" з посиланням на BBC.

Соцмережа також не рекомендуватиме контенту, повʼязаного з QAnon. Twitter сподівається, що це допоможе запобігти "збиткам", яких прихильники теорії можуть завдати не онлайн, а в реальному житті.

QAnon – це велика теорія змови, прихильники якої підтримують президента США Дональда Трампа. Вони вважають, що "глибокі" зрадники готують змову проти нього.

Послідовники QAnon повʼязані з безліччю інших хибних тверджень, які поширювалися в інтернеті, включно з теорією змови про те, що американська меблева компанія торгує дітьми.

У 2019 році ФБР назвало QAnon потенційною внутрішньою екстремістською загрозою.

Прихильники QAnon також переконані, що президент США Дональд Трамп збирається викрити гігантську міжнародну схему сексуальної експлуатації маленьких дітей, до якої нібито залучені лідери Демократичної партії США, "що вклоняються сатані", а також багато американських знаменитостей.

Liked the article?
Help us be even more cool!