ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter заблокував рекламу МВС Франції через закон про фейки

04.04.2019, 11:54

Twitter заборонив рекламну кампанію Міністерства внутрішніх справ Франції #OuiJeVote (“Так, я голосую”), яка закликає французів взяти участь у виборах до Європейського парламенту.

Про це повідомляє Le Figaro з посиланням на інформаційний центр французького уряду, який координував кампанію, повідомляє “Українська правда”.

У інформаційному центрі заявили, що Twitter заблокував спонсоровані записи з хештегом #OuiJeVote, пославшись на відсутність інструменту, який дозволяє вказати, хто замовник цієї реклами і скільки він за неї заплатив. Цього вимагає закон про фейкові новини, який набув чинності у Франції в грудні.

Зазначається, що твіти з хештегом #OuiJeVote блокувалися 10 днів.

В інформаційному центрі уряду Франції підкреслили, що вважають заклик проголосувати на виборах до Європарламенту не політичною рекламою, а інформаційною кампанією.

Міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер розкритикував дії Twitter. Він заявив, що пріоритетом соцмережі повинна бути боротьба з пропагандою тероризму, а не з "кампанією з реєстрації виборців у демократичній республіці"

Liked the article?
Help us be even more cool!