ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter заблокував акаунт верховного лідера Ірану

25.01.2021, 11:00
Фото – telegraph.co.uk
Фото – telegraph.co.uk

Соцмережа Twitter заблокувала акаунт верховного лідера Ірану Алі Хаменеї після публікації зображення, яке було розцінене як погроза колишньому президенту США Дональду Трампу, повідомляє Радіо Свобода

Зокрема, зображено було схожого на Трампа чоловіка, який грає в гольф. Він опинився в тіні літального апарата, що навис над ним.

Як пише видання, ймовірно, зображення було пов’язане з убивством іранського генерала Касема Сулеймані, який загинув унаслідок удару ВПС США минулого року. Ініціатором цієї спецоперації був сам Трамп.

Напруженість між Вашингтоном і Багдадом загострилася після того, як у січні в аеропорту Багдада внаслідок авіаудару США був убитий командувач спецпідрозділу “Кудс” Корпусу вартових Ісламської революції Касем Сулеймані та заступник голови іракського шиїтського ополчення Абу Магді аль-Мугандіс. Після інциденту парламент Іраку підтримав резолюцію про виведення міжнародних військ із країни.

Через кілька днів після цієї американської атаки Іран відповів ракетним ударом по іракській авіабазі, де дислокувалися американські війська і їхні іракські союзники. Вони були попереджені про загрозу і зуміли уникнути загибелі й тяжких поранень.

Liked the article?
Help us be even more cool!