ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter видалить неактивні акаунти

27.11.2019, 10:47
Фото – Getty Images / techcrunch.com
Фото – Getty Images / techcrunch.com

Соціальна мережа Twitter видалить неактивні акаунти і звільнить імена користувачів у грудні. Про це повідомили в компанії, інформує “Українська правда” з посиланням на The Verge.

“Ми працюємо над очищенням неактивних облікових записів, щоб надати більш точну і достовірну інформацію, якій люди можуть довіряти через Twitter. Ми почали активну роботу з багатьма обліковими записами, які не входили у Twitter понад шість місяців, щоб повідомити їм, що їхні облікові записи можуть бути остаточно видалені через тривалу бездіяльність”, – повідомили в компанії.

Зазначається, що всі власники неактивних облікових записів отримують електронні листи з попередженням про необхідність увійти в систему до 11 грудня, щоб зберегти свій акаунт.

Так, Twitter розраховує переконати людей, що потрібно користуватися соцмережею, якщо вони в ній зареєструвалися.

У компанії зазначили, що облікові записи не видалять за один день: цей процес може розтягнутися на багато місяців, тому важко сказати, коли звільняться нікнейми.

Видалення акаунтів стосуватиметься тих, хто закинув Twitter, а також тих, хто помер.

За даними представника компанії, наразі в них немає можливості увічнити чийсь обліковий запис після смерті, але команда обмірковує, як це зробити в майбутньому.

Liked the article?
Help us be even more cool!