ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter прискорить верифікацію акаунтів експертів у сфері охорони здоров'я

23.03.2020, 13:01
Фото – techcrunch.com
Фото – techcrunch.com

Соцмережа Twitter буде у прискореному режимі перевіряти та давати позначки верифікації акаунтам експертів зі сфери охорони здоров’я. Про це повідомили у компанії, інформує Громадське з посиланням на Engadget.

У такий спосіб Twitter хоче сприяти розповсюдженню достовірної інформації щодо коронавірусу SARS-CoV-2.

“Ми працюємо зі світовими органами зі сфери охорони здоров’я, аби знайти експертів, і вже перевірили сотні облікових записів”, - розповіли в компанії.

Таке рішення у Twitter ухвалили після того, як соцмережа почала жорсткіше протидіяти міфам та дезінформації щодо пандемії коронавірусу. Зокрема компанія оголосила, що буде видаляти твіти про псевдоліки та іншу неправдиву “наукову” інформацію.

У Twitter дали деякі пояснення про те, які саме критерії вони враховують. Зокрема компанія приділяє пріоритетну увагу акаунтам, пошта яких пов’язана з авторитетними організаціями або установами.

Також соцмережа рекомендує ставити у своїй біографії посилання на організацію, яку представляє людина, й навпаки, щоби на сайті організації було посилання на Twitter-акаунт цієї людини.

У компанії додали, що займаються перевіркою експертів у партнерстві з міжнародними організаціями, зокрема із Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Також у Twitter заявили, що “швидше за все” вони відкриють загальнодоступну форму, яка дозволить експертам напряму просити соцмережу верифікувати акаунт.

Liked the article?
Help us be even more cool!