ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter позначив допис Трампа як погрозу протестувальникам

24.06.2020, 10:25
Фото – Главком
Фото – Главком

Компанія Twitter позначила один з останніх дописів президента США Дональда Трампа з реакцією на протести як такий, що погрожує певним групам людей.

Відповідна позначка над дописом від Twitter Safety з'явилася 23 червня, повідомляє Укрінформ.

“Ми розмістили над цим дописом суспільне попередження про порушення нашої політики проти жорстокості, зокрема через наявність погроз заподіяння шкоди певним групам”, – зауважили в компанії.

Так Twitter відреагував на допис президента Трампа, де він погрожував застосуванням сили до протестувальників, якщо вони спробують втілити свої наміри й розмістять “Автономну зону” під Білим домом.

“Ніколи не буде “Автономної зони” у Вашингтоні, допоки я є вашим президентом. Якщо вони спробують, то зустрінуться із серйозною силою!” – зазначив Трамп.

Нагадаємо, після смерті в Міннеаполісі 46-річного афроамериканця Джорджа Флойда на всій території США спалахнули масові акції протесту. 

У Сіетлі (штат Вашингтон) протестувальники створили так звану “Автономну зону”, вільну від поліції, яку американські коментатори пов'язали з виявом анархізму. Пізніше маніфестанти заявили про намір організувати подібне під Білим домом.

Liked the article?
Help us be even more cool!