ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter подав до суду на владу США через вимогу відкрити дані користувача

07.04.2017, 12:03

Компанія Twitter подала позов до Міністерства внутрішньої безпеки та Прикордонної службі США через вимоги розкрити особистість користувача соцмережі @ALT_uscis, який критикує нинішню політику США в сфері міграції. Про це повідомляє Media Sapiens з посиланням на Reuters.

Агентство зазначає, що аккаунт @ALT_uscis, імовірно, ведуть анонімні співробітники Імміграційної служби, незгодні з політикою чинної адміністрації (назва аккаунта розшифровується як “альтернативна служба громадянства та імміграції США”). У позові йдеться, що в твіттері після початку роботи адміністрації Дональда Трампа з'явилося кілька подібних акаунтів.

Запит на надання документів, які б дозволили розкрити особистість власників аккаунта, був направлений в Twitter у березні 2017 року. Компанія просить суд визнати цю вимогу незаконною.

“Право на свободу слова, яку гарантує користувачам твіттера і самої компанії перша поправка до Конституції США, включає право на подібні політичні висловлювання, зроблені анонімно або з використанням псевдоніма”, - йдеться в позові.

У Міністерстві внутрішньої безпеки США поки не прокоментували позов.

Фото - Reuters

Liked the article?
Help us be even more cool!