ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter почав позначати повідомлення Трампа приміткою про перемогу Байдена

21.12.2020, 11:10
Фото – Главком
Фото – Главком

Соціальна мережа Twitter з 19 грудня почала позначати повідомлення президента США Дональда Трампа щодо результатів президентських виборів новою приміткою: “Офіційні виборчі органи визнали Джо Байдена переможцем президентських виборів у США”, повідомляє DW.

До цього часу соцмережа позначала більшість твітів Трампа про вибори приміткою “спірний контент”, яка давала зрозуміти, що висловлені президентом США припущення щодо фальсифікацій на виборах мають сумнівний характер.

Фото – скріншот з DW

 

Нагадаємо, 3 листопада в США відбулися президентські вибори. Поки не були оголошені їхні офіційні результати, за даними підрахунку голосів у різних штатах, лідером на них спостерігачі називали демократа Джо Байдена. Республіканець Дональд Трамп не визнавав результати виборів і заявляв, що вони були сфальсифіковані. Утім, ні Трамп, ні його виборчий штаб не наводили прикладів імовірних фальсифікацій.

14 грудня колегія виборників США підтвердила перемогу Байдена на виборах президента країни. Як і очікувалося, Байден отримав 306 із 538 голосів виборників, що значно перевищує необхідний для перемоги щонайменше у 270 голосів. Його суперник Трамп, який досі не визнає своєї поразки, отримав 232 голоси.

Liked the article?
Help us be even more cool!