ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter планує відмовитися від кнопки "Like"

30.10.2018, 12:15

Компанія Twitter планує незабаром відмовитися від кнопки “подобається” у своїй соціальній мережі. Про це 29 жовтня повідомив The Daily Telegraph із посиланням на слова засновника та голови компанії Джека Дорсі, інформує Інтерфакс-Україна.

“Twitter планує усунути можливість оцінювати твіти кнопкою “подобається”. Це буде радикальним кроком, спрямованим на поліпшення якості дискусій у соціальних мережах”, - пише британська газета.

За її даними, “засновник Джек Дорсі під час одного із заходів у (компанії - ред.) Twitter минулого тижня заявив, що він не був шанувальником кнопки у вигляді сердечка і що незабаром її позбудуться”.

Газета нагадує, що у функціоналі соцмережі кнопка з'явилася 2015 року, замінивши собою іншу кнопку - “вибране”, яка зображувалася у формі зірочки та давала змогу користувачам додавати в закладки записи, щоб прочитати їх пізніше.

У березні 2018 року Twitter додав функцію “закладки”, що свідчило про розворот до нової системи без кнопки “подобається”.

Протягом 2018 року компанія Twitter неодноразово згадувалася в ЗМІ через “російське розслідування”, над яким працюють співробітники ФБР під керівництвом спецпрокурора Роберта Мюллера. 

Крім того, раніше у жовтні керівництво Twitter поширило інформацію про архів із декількох тисяч акаунтів, які можуть бути причетні до втручання в американські вибори.

Як повідомляв ІМІ, 17 жовтня Twitter опублікував близько 10 мільйонів твітів, які потенційно є продуктом підтримуваних Росією та Іраном операцій.

19 жовтня Twitter заблокував мережу ботів, які поширювали дописи на користь Саудівської Аравії та ставили під сумнів зникнення журналіста The Washington Post Джамаля Хашкаджі

Liked the article?
Help us be even more cool!