ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter офіційно додає подкасти на свою платформу

26.08.2022, 17:11
Фото – Sarah Tew / CNET
Фото – Sarah Tew / CNET

Соціальна мережа Twitter оголосила, що планує додати подкасти на свою платформу. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на TechCrunch.

Додавання подкастів є частиною планів компанії надати користувачам “універсальний, персоналізований аудіопункт”. 

“Інтеграція подкастів у Spaces, де аудіорозмови відбуваються в Twitter, – це ще один спосіб, яким ми продовжуємо інвестувати у творців аудіо. Щоб зробити це простим та інтуїтивно зрозумілим способом, який дозволяє слухачам просто натиснути “Відтворити” та продовжити, ми почали з переробленого аудіодоступу у вкладці “Простори”, – йдеться в повідомленні Twitter.

Подкасти пропонуватимуться автоматично як рекомендації, але поки що лише англомовним користувачам у застосунку. “Для деяких обговорень потрібно понад 280 символів, і зближення людей з ідеями, контентом і творцями є основою Twitter”, – йдеться в блозі компанії.

Вкладка Spaces з'явилася в мережі ще 2020 року. Вона дозволяє користувачам розміщувати та приєднуватися до живих аудіокімнат.

Внутрішнє дослідження Twitter показує, що 45% людей, які користуються застосунком у США, також щомісяця слухають подкасти, тож тепер компанія автоматично пропонуватиме подкасти, щоб допомогти користувачам знайти вміст на основі тем, які їх цікавлять.

Liked the article?
Help us be even more cool!