ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter дозволив редагувати твіти для передплатників зі США

07.10.2022, 11:30
Фото – Sarah Tew / CNET
Фото – Sarah Tew / CNET

Соцмережа Twitter дозволила редагувати твіти своїм передплатникам у США. Про це компанія повідомила 6 жовтня, пише Reuters.

Раніше ця функція запрацювала в Канаді, Австралії та Новій Зеландії.

Як пише видання, користувачі Twitter роками вимагали можливості редагувати свої твіти після їхньої публікації, здебільшого для виправлення помилок, таких як описки.

Однак Twitter та його спостерігачі обговорювали, чи може дозвіл на редагування твітів призвести до шкідливих наслідків, таких як поширення дезінформації.

Передплатники, які платять $4,99 на місяць за Twitter Blue, зможуть редагувати свої твіти “кілька разів” протягом 30 хвилин після публікації, повідомила компанія.

Наразі вони мають доступ до функції, яка зберігає твіти до однієї хвилини, дозволяючи користувачам переглянути твіт і “скасувати” його перед публікацією.

Відредаговані твіти матимуть піктограму та позначку часу, які показуватимуть час останнього редагування публікації. Користувачі зможуть натиснути мітку відредагованого твіту, щоб переглянути історію редагування та попередні версії публікації.

Як повідомляв ІМІ, у вересні Twitter повідомив, що тестує можливість редагувати твіти. Спочатку ця функція стане доступною для передплатників Twitter Blue, а лише потім для звичайних користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!