ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter додає нову платну функцію "Суперпідписники"

26.02.2021, 14:07
Фото – siecledigital.fr
Фото – siecledigital.fr

Соцмережа Twitter розробляє нову функцію Super Followers, відповідно до якої впливові акаунти зможуть монетизувати контент, який вони публікують на платформі.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на USA Today та The Verge.

Компанія заявила, що працює над новою функцією під назвою “Суперпідписники”, яка дозволить користувачам підписатися на свої улюблені акаунти у Twitter для контенту, що виходить за межі звичайних твітів. Це потенційно може бути що завгодно: від інформаційного розсилання та бонусних твітів до відеороликів або значків на позначення вашої підтримки.

Ціна підписки становитиме $4,99. Twitter розглядає цю функцію як спосіб дозволити творцям та видавцям отримувати плату безпосередньо від своїх шанувальників.

Також Twitter анонсував нову функцію під назвою “Спільноти”. Користувачі отримають змогу створювати та приєднуватися до груп навколо певних інтересів, наприклад котів чи рослин. Це дозволить їм бачити більше твітів, присвячених цим темам.

Поки що невідомі дати впровадження цих функцій. Під час презентації для аналітиків та інвесторів Twitter окреслив їх як “наступні кроки” з розвитку платформи.

Liked the article?
Help us be even more cool!