ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter блокуватиме агресивних користувачів назавжди

08.02.2017, 11:09

Сервіс мікроблогів Twitter розширює кампанію проти розпалювання ненависті й агресії - почне встановлювати особу, чиї акаунти були заблоковані за образливу поведінку. Це робиться для того, щоб вони не могли створити нові акаунти, тобто були назавжди відлучені від Twitter, повідомляє ВВС.

Також компанія Twitter повідомила, що працює над створенням системи так званого “безпечного пошуку”, яка виключатиме твіти з потенційно чутливим змістом. Твіти з потенційно образливим змістом видалятися не будуть, проте система їх виключить з результатів пошуку за конкретним запитом.

Twitter також працює над виключенням з пошуку потенційно образливих і “низькоякісних” обговорень, які мало пов'язані із заданою темою. Ці обговорення також не видалятимуться, але стануть менш помітні для користувачів.

Нагадаємо, у травні 2016 року Facebook, Twitter, YouTube і Microsoft підписали кодекс по боротьбі з агресією, ненавистю і ксенофобією в інтернеті, який передбачає видалення екстремістського контенту з усіх згаданих ресурсів протягом доби.

Погоджений компаніями кодекс передбачає також можливість блокування акаунтів, на яких були опубліковані пости з екстремістським вмістом.

Згідно з кодексом, кожна компанія повинна сформувати особливу групу моніторингу потенційно проблемного контенту.

Фото - REUTERS

Liked the article?
Help us be even more cool!