ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter анулює фоловерів акаунту президента США під час передання Байдену

23.12.2020, 10:54
Фото – Главком
Фото – Главком

Twitter під час передання акаунтів адміністрації президента США Дональда Трампа його наступнику Джо Байдену анулює всіх фоловерів. Про це йдеться в заяві компані, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Axios.

“Акаунт не зберігатиме автоматично зберігати своїх чинних фоловерів”, – йдеться в заяві компанії.

У день інавгурації 20 січня 2021 року Twitter передасть офіційні акаунти Білого дому, такі як @WhiteHouse, @LaCasaBlanca, @POTUS, @VP, @PressSec і @Flotus, новій адміністрації.

Twitter заявляє, що повідомить фоловерам цих акаунтів про процес архівування і запропонує їм стежити за новими акаунтами адміністрації Байдена.

“Наприклад, люди, які підписані на @WhiteHouse, будуть повідомлені про те, що обліковий запис був заархівований як @ WhiteHouse45, і їм буде надана можливість стежити за новим обліковим записом @WhiteHouse”, – йдеться в заяві Twitter.

Водночас Трамп зможе зберегти свій особистий акаунт @realdonaldtrump, у якого понад 88 млн передплатників. Однак деякі з функцій захисту, які він мав як лідер США, не будуть збережені, повідомили джерела Axios.

Раніше член штабу Байдена Роб Флаерті повідомив, що обраний президент залишиться без передплатників після передання йому акаунту у Twitter.

“У 2016 році адміністрація Трампа отримала всіх передплатників президента Обами в Twitter на @POTUS і @WhiteHouse [...] У 2020 році Twitter повідомив нам, що зараз адміністрація Байдена повинна буде почати з нуля”, – написав він у Twitter.

Флаерті уточнив, що це рішення ухвалено компанією Twitter і адміністрація Трампа не має до нього стосунку.

Liked the article?
Help us be even more cool!