ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ТВі пояснив провайдерам, що формальних підстав для відключень не існує

30.08.2012, 08:03
Телеканал ТВі розповсюдив звернення до провайдерів кабельного телебачення. У своєму роз'ясненні, що знаходиться на офіційному сайті каналу, ТВі посилається на скасування 29 серпня Національною радою з питань телебачення та радіомовлення рішення №1033 від 11 липня 2012 року, яким розширений склад універсальної програмної послуги шляхом віднесення до неї власників ліцензій на багатоканальне мовлення в багатоканальних телемережах МХ-1, -2, -3, -5.
 
"Таким чином, - йдуться далі у зверненні, - починаючи з дати скасування зазначеного рішення, відпала будь-яка формальна підстава для відключення з кабельних мереж телепрограм каналу ТВі (ТОВ «Телерадіокомпанія «ТелеРадіоСвіт») оскільки будь-якого чинного рішення про зміну програм універсальної програмної послуги починаючи з 29 серпня 2012 року більше н е і с н у є".
 
Також ТВі констатує, що ні Національна рада, ні її регіональні представники, ні самі провайдери програмної послуги, не можуть обґрунтовувати необхідність відключення телеканалу ТВі скасованим рішенням Національної ради.
 
Нагадаємо, раніше ТВі розповсюдив заяву, у якій було висловлено упевненість, що масові відключення операторами кабельного телебачення телеканалу ТВі принаймні на Донеччині спричинені прямими вказівками регіональних представників Нацради з питань телебачення та радіомовлення. 
Liked the article?
Help us be even more cool!