ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЦВК зареєструвала Шарія кандидатом у депутати

02.07.2019, 15:03
Фото – politikus.ru

Центральна виборча комісія (ЦВК) ухвалила рішення про реєстрацію кандидатом у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради блогера Анатолія Шарія, який був №1 у виборчому списку політсили “Партія Шарія”.

Таке рішення ЦВК ухвалила на засіданні 2 липня більшістю голосів у виконання постанови Верховного Суду від 30 червня за заявою політсили “Партія Шарія”, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім того, ЦВК більшістю голосів ухвалила рішення про реєстрацію кандидатом у народні депутати діджея, продюсера Євгена Євтухова (був під №5 у виборчому списку політсили "Партія Шарія" в загальнодержавному багатомандатному окрузі).

Як нагадує Укрінформ, 24 червня ЦВК, відповідно до постанови № 1270, відмовила в реєстрації кандидатам у народні депутати України відеоблогеру Анатолію Шарію та Євгенію Євтухову, занесеним до виборчого списку Партії Шарія під №1 та №5 відповідно, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових парламентських виборах 21 липня.

Причиною відмови в ЦВК назвали недотримання вимог Конституції та закону щодо проживання в Україні протягом останніх п’яти років на день проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Відеоблогер та колишній журналіст Шарій відомий своєю проросійською позицією.

Liked the article?
Help us be even more cool!