ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Цукерберг доручив розпочати масові звільнення в Meta – WSJ

09.11.2022, 10:00
Фото – скриншот з відео Марка Цукерберга
Фото – скриншот з відео Марка Цукерберга

Американська Meta Platforms Inc. розпочне 9 листопада процес масштабного скорочення штату. Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Meta Platform Inc. почне звільняти співробітників у середу (9 листопада. – Ред.) вранці, про це глава компанії Марк Цукерберг повідомив керівників у вівторок (8 листопада. – Ред.)”, – пише видання.

Газета зазначає, що “майбутні скорочення, як очікується, торкнуться загалом тисячі співробітників і, ймовірно, стануть найбільшими на сьогодні в технологічному секторі”.

Раніше повідомлялося про плани Meta повідомити співробітників про початок скорочення штату. На кінець вересня штат Meta налічував понад 87 тисяч осіб. У 2020 та 2021 роках компанія прийняла на роботу понад 27 тис. нових співробітників, а за січень-вересень цього року її штат зріс ще на 15,3 тис. осіб.

WSJ також писала, що Meta планує скоротити витрати як мінімум на 10% протягом найближчих місяців, зокрема за допомогою звільнення частини працівників.

Liked the article?
Help us be even more cool!