ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЦРУ звернулося до росіян у соцмережах та пропонує ділитись інформацією

16.05.2023, 10:00
Фото – euractiv.com
Фото – euractiv.com

Центральне розвідувальне управління США пропонує громадянам Росії поділитись інформацією про їхню країну. Про це спецслужба написала в мережі Telegram, яка стала дуже популярним джерелом непідцензурних новин у Росії, повідомляє Радіо Свобода.

Американські розвідники оприлюднили інструкції, як анонімно та безпечно зв’язатися з ЦРУ. Відео також опубліковано в інших соціальних медіаплатформах, включно з YouTube, Twitter, Instagram і Facebook.

Співробітники ЦРУ, які беруть участь у проєкті, стверджують, що повномасштабне вторгнення Росії в Україну створило історичну можливість, “щоб росіяни прийшли до нас і надали інформацію, яка потрібна Сполученим Штатам”.

За словами неназваного посадовця, в ЦРУ сподіваються, що росіяни, які працюють у делікатних сферах і мають доступ до цінної інформації, почують: “Ми розуміємо вас, можливо, краще, ніж ви думаєте”.

За даними з ЦРУ, на які посилається телеканал CNN, одразу після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну ця спецслужба провела успішне вербування і “встановила контакт” із неназваним числом росіян, які мають доступ до чутливої інформації.

Liked the article?
Help us be even more cool!