ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЦПД щодо ймовірного наступу з Білорусі: Наразі існує виключно інформаційна загроза

Центр протидії дезінформації при Раді нацбезпеки і оборони (ЦПД) заявляє, що Росія не має сил і засобів для наступу на Україну з території Білорусі, але нарощуватиме цю тему інформаційно.

Про це ЦПД повідомляє у своєму телеграм-каналі.

“З боку Білорусі наразі існує виключно інформаційна загроза. На сьогодні ворог не має сил і засобів для наступу на Україну з території Білорусі. Втім, Росія буде качати цю тему інформаційно”, – йдеться в повідомленні.

За словами керівника ЦПД, офіцера Сил оборони Андрія Коваленка, мета ворога – розтягнути наші сили та резерви, вплинути на нашу логістику. “Для цього вони нагнітатимуть ситуацію інформаційно, щоб наше командування звертало більше уваги на цей напрямок”, – сказав він і додав, що Білорусь під постійним наглядом.

“Росія розглядає весь наш кордон з білорусами як зону напруги. Звісно ж, Сили оборони давно готові до загроз із цього напрямку, і були вжиті всі необхідні заходи. Наразі така загроза лежить виключно в інформаційній площині”, – зазначив Андрій Коваленко.

Нагадаємо, 27 травня міністерство оборони Білорусі повідомило про початок спільних з РФ навчань ППО та авіації, які триватимуть до 31 травня.

Liked the article?
Help us be even more cool!