ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЦПД: Кремлівські ЗМІ поширюють фейк, що Україна готує акцію з "масовим знищенням жителів ОРДЛО"

11.04.2022, 14:09
Фото – Центр протидії дезінформації
Фото – Центр протидії дезінформації

Центр протидії дезінформації при РНБО попереджає про ймовірні провокації з боку росії: кремлівські ЗМІ повідомляють про те, що Україна “влаштує акцію з масовим знищенням мирних жителів в ОРДЛО”.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

За даними ЦПД, для дискредитації України на міжнародній арені медіа рф повідомляють про провокації, які готує начебто “українська влада за підтримки країн Заходу”.

“У кремлівських ЗМІ йдеться про те, що Україна “влаштує акцію з масовим знищенням мирних жителів в ОРДЛО”. А саме: “готує знімання провокації з обстрілами автомобілів швидкої допомоги в Сєвєродонецькому районі”; “підірве резервуари з хлором у Попаснянському районі”, – йдеться в повідомленні.

рф знову намагається перекласти на Україну відповідальність за скоєні злочини

З огляду на те що за вісім років війни на Сході України жодна українська влада не розглядала військовий варіант повернення тимчасово окупованих територій, звинувачення в провокаціях з боку рф безглузді. росії доведеться взяти на себе відповідальність за знищення мирного населення України, оскільки міжнародні суди вже працюють над розслідуванням скоєних окупантами злочинів на території нашої держави, зазначає ЦПД.

Liked the article?
Help us be even more cool!