ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Труханов відштовхнув журналіста Радіо Свобода, який намагався поставити запитання

27.12.2018, 21:04
Фото - delo.ua

Міський голова Одеси Геннадій Труханов відштовхнув кореспондента Радіо Свобода Михайла Штекеля, щоб піти з брифінгу. Також журналіста відтягали охоронці, повідомляє Радіо Свобода.

Інцидент стався 27 грудня після засідання суду, в межах якого Труханова й інших посадових осіб обвинувачують у привласненні 185 мільйонів гривень з одеського міського бюджету.

Після закінчення засідання, де колегія суддів визначалася з порядком слухання справи, міський голова Одеси Геннадій Труханов давав традиційний брифінг для ЗМІ. Коли запитання міському голові почав ставити кореспондент Радіо Свобода, політик наблизився на нього і, не вислухавши питання, заявив, “що вже закінчив”.

Коли кореспондент намагався все ж таки поставити запитання, його відтягнули в бік невідомі особи. Деякі з них часто супроводжують міського голову на ці судові засідання. Після того як невідомі відтягнули кореспондента, до місця інциденту приїхали правоохоронці. Вони відтягали журналіста від невідомих осіб, кажучи, що той нібито хоче побитись із міським головою.

У коментарі представнику ІМІ в Одеській області Михайло Штекель розповів, що міський голова Одеси намагався протиснутися між журналістами та вийти з приміщення, але при цьому силоміць відсунув кореспондента Радіо Свобода зі свого шляху.

Журналіст зазначив, що найближчим часом подасть заяву до поліції. "Казати буду про мера, бо його охорона без форми, та про поліцію", - зазначив Михайло Штекель.

Liked the article?
Help us be even more cool!