ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ТРК "Крим" залишилась без гендиректора, якого звинуватили у цензурі

02.07.2012, 07:09

Пішов у відставку в.о. генерального директора Державної телерадіокомпанії ТРК «Крим» Валерій Гуменюк, якого підлеглі звинуватили у запровадженні цензури та неналежних методів керування творчим колективом. Про це ІМІ повідомила прес-служба Незалежної медіа-профспілки.

За інформацією кримських ЗМІ, Валерій Гуменюк призначений директором КП «Чисте місто» у Сімферополі.

Медіа-профспілка застерігає керівництво Державного комітету телебачення і радіомовлення України від повторення помилки і вимагає проведення відкритого для громадськості конкурсу на заміщення вакантної посади гендиректора ДТРК «Крим», а також інших вакантних посад керівного складу державних телерадіокомпаній.  

На жаль, сьогодні на офіційному сайті Держкомтелерадіо України не міститься жодної інформації про вакантні посади на державному телебаченні, зауважують у профспілці.

Нагадаємо, за результатами власної перевірки 12 червня НМПУ заявила про вимогу негайної відставки в.о. генерального  директора ДТРК "Крим" Валерія Гуменюка у зв'язку з його повною невідповідністю займаній посаді, запровадженням  цензури та поліцейських методів керування творчим колективом.

7 червня керівництво ДТРК «Крим» зняло з ефіру повтор програми «Хаберлер» - новин кримськотатарською мовою. Підставою для зняття програми з ефіру виконуючий обов'язки генерального директора ДТРК Валерій Гуменюк назвав те, що у випуску немає повідомлень про президента України”.         

Liked the article?
Help us be even more cool!