ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трампа розлютило запитання журналіста про Україну

03.10.2019, 10:56
Фото – Ian Langsdon / Era-Efe / svoboda.org
Фото – Ian Langsdon / Era-Efe / svoboda.org

Президент США Дональд Трамп різко відреагував на запитання журналіста агентства Reuters про телефонну розмову з українським лідером Володимиром Зеленським.

Інцидент стався на спільній пресконференції Трампа з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо, повідомляє Укрінформ з посиланням на News18.

Як зазначається, Трамп підвищив голос на репортера Reuters Джеффа Мейсона, який запитав, що американський лідер хотів, щоб Зеленський зробив, коли Трамп порушив питання ділових зв'язків з Україною Гантера Байдена, сина кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена.

“Це цілковитий обман, і ви знаєте, хто грає в обман? Такі люди, як ви, й інші fake news, які є у нас в цій країні”, – заявив Трамп.

За словами Трампа, Європі “хотілося б мати величезну, широку і красиву стіну між собою і Росією”, маючи на увазі Україну. Тому він наголосив, щоб країни допомагали Україні більше, ніж зараз.

Нагадаємо, минулого місяця в США стало відомо про скаргу викривача з-поміж співробітників американської розвідки, яка вказувала на можливий тиск із боку Дональда Трампа на українське керівництво для порушення кримінального розслідування в Україні проти родини Джо Байдена. Скарга була складена після телефонної розмови президентів Трампа й Зеленського від 25 липня. Це викликало потужний резонанс, після чого демократи започаткували формальну процедуру імпічменту Президента США.

Liked the article?
Help us be even more cool!