ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп відмовився слухати аудіозапис убивства Хашкаджі

19.11.2018, 11:01
Фото - Reuters/Yuri Gripas

Президент США Дональд Трамп відмовився слухати аудіозапис убивства саудівського журналіста Джамаля Хашкаджі. Про це він розповів 18 листопада в інтерв'ю Fox News, повідомляє Укрінформ.

“Так, у нас є цей запис. Я не хочу його слухати, сенсу немає мені його слухати”, – сказав Трамп, додавши, що йому розповіли про зміст аудіозапису.

Як зазначив глава Білого дому, зміст запису “дуже жорстокий, злісний і жахливий”.

Раніше президент США заявив, що результати розслідування американського уряду, пов'язаного з убивством саудівського журналіста Джамаля Хашкаджі, буде оприлюднено найближчими  днями – 19–20 листопада.

Нагадаємо, саудівський журналіст, оглядач Washington Post Джамаль Хашкаджі зник після того, як зайшов у консульство Саудівської Аравії в Стамбулі 2 жовтня. Офіційний Ер-Ріяд визнав, що його вбито, тільки після 20 жовтня. 1 листопада турецькі ЗМІ повідомили, що тіло Хашкаджі було знищено в кислоті, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає.

У листопаді під час обшуку в резиденції генерального консула Саудівської Аравії в Стамбулі були виявлені сліди плавикової кислоти та інших хімікатів.

Туреччина передала пов'язані з убивством Хашкаджі аудіозаписи Саудівській Аравії, США, Канаді, Німеччині, Франції і Великій Британії.

Liked the article?
Help us be even more cool!