ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп радий, що Маск купив Twitter

28.10.2022, 18:00
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Колишній президент США Дональд Трамп радий за Twitter, який, за його словами, після купівлі Ілоном Маском опинився в "розсудливих руках". 

Про це він написав у своєму обліковому записі на платформу Truth Social, якою керує Trump Media&Technology Group, повідомляє "Європейська правда".

"Я дуже радий, що Twitter тепер у розсудливих руках і ним більше не керуватимуть ліві радикальні божевільні та маніяки, які справді ненавидять нашу країну", – написав Трамп.

Трампа забанили у Twitter після штурму американського Капітолія 6 січня 2021 року, коли Трамп програв вибори Джо Байдену. Керівництво Twitter побоювалося, що твіти Трампа можуть спричинити подальше насильство.

Маск у минулому заявляв, що вважає неправильним блокування колишнього президента та що він готовий відновити обліковий запис Трампа.

Трамп, між тим, у квітні заявляв, що не повернеться на платформу, навіть якщо Маск скасує блокування. 

Трамп не підтвердив 28 жовтня ні свого повернення у Twitter, ні того, що він продовжить утримуватися від користування платформою в разі розблокування.

Водночас Трамп розхвалив Truth Social і стверджував, що ця мережа має кращі показники, ніж усі інші платформи, "включно з TikTok, Twitter, Facebook та іншими".

"Тепер Twitter має наполегливо працювати, щоб позбутися всіх ботів і фейкових облікових записів, які завдали йому такої шкоди. Він буде набагато меншим, але кращим", – написав Трамп 28 жовтня.

Нагадаємо, Ілон Маск купив соціальну мережу Twitter за угодою на 44 мільярди доларів.

Liked the article?
Help us be even more cool!