ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп почав продавати американцям Біблії

Дональд Трамп/Фото - AP

Колишній президент США Дональд Трамп під час передвиборчої кампанії та зі зростанням витрат на його численні судові справи почав продавати американцям Біблії.  Про це повідомило агентство АР, передає "Європейська правда".

Трамп опублікував відео на своїй платформі Truth Social, закликаючи прихильників купити Біблію "Боже, благослови США", натхненну патріотичною баладою кантрі-співака Лі Грінвуда.

Трамп виходить на сцену під цю пісню на кожному зі своїх мітингів і з’являвся з Грінвудом на заходах.

"Зі Страсним тижнем! Зробімо так, щоб Америка знову молилася (в оригіналі англійською Let’s Make America Pray Again). Оскільки ми наближаємося до Страсної п’ятниці та Великодня, я закликаю вас придбати копію Біблії "Боже, благослови США", – написав Трамп, скерувавши покупців на вебсайт, де книга продається за $59,99.

Дональд Трамп демонструє Біблію, яку американці можуть придбати за $59,99

Його неординарна кампанія з продажу Біблій стартувала тоді, коли він зіткнувся із серйозною фінансовою кризою через зростання судових витрат. Трамп протистоїть чотирьом кримінальним обвинуваченням разом та кільком цивільним. 

25 березня Трамп отримав відстрочення, коли апеляційний суд Нью-Йорка погодився відкласти стягнення понад 454 млн доларів, які Трамп заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство, якщо він виплатить 175 млн доларів протягом 10 днів.

Біблія лише остання комерційна ініціатива, яку Трамп розпочав під час кампанії. Минулого місяця у Філадельфії він дебютував з новою лінійкою кросівок під брендом Trump, включно із золотими Never Surrender High-Tops за $399. 

Він також випустив книги з фотографіями свого перебування на посаді та листами, які йому писали.

Речник Трампа не відповів агентству на запитання про те, скільки йому заплатили за ліцензійну угоду або скільки ймовірний кандидат у президенти заробляє від кожного продажу книги.

Liked the article?
Help us be even more cool!