ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп оскаржує заборону на блокування користувачів у твітері

27.08.2019, 16:29
Фото – Главком

Президент США Дональд Трамп оскаржує рішення федерального апеляційного суду, який вирішив, що він порушив конституцію країни, блокуючи у твітері людей, погляди яких він не поділяє. Про це повідомляє Media Sapiens із посиланням на Engadget.

Зокрема, відповідно до подання до суду з боку міністерства юстиції США, Трамп домагається повторного розгляду 2-м Апеляційним судом США в Нью-Йорку, називаючи попереднє рішення “принципово неправильним”.

Твітер-акаунт Дональда Трампа має понад 63 мільйони підписників. Загальновідомо, що Президент США часто використовує свій акаунт не тільки для публікації важливих новин, а й для поширення скандальних заяв. Нерідко він використовує соцмережу для просування свого порядку денного та публічних суперечок із критиками.

Сторінка Трампа у твітері, яку він відкрив у 2009 році, стала для багатьох користувачів чи не головною та чи не найбільш суперечливою частиною його президентства.

Як повідомляв ІМІ, раніше апеляційний суд у Нью-Йорку заборонив Президентові США Дональду Трампу обмежувати доступ користувачам до своєї особистої сторінки у твітері. Рішення підтверджує аналогічну заборону, яку раніше видав окружний суд у Нью-Йорку.

Liked the article?
Help us be even more cool!