ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тоніс змінив власника. Є інформація, що новим власником став син Януковича

22.08.2011, 04:46
Телеканал "Тоніс" змінив власника. Про це «LB.ua» стало відомо від джерела, близького до колишніх власників каналу. 
За даними джерела, новими власниками стали структури, які пов'язують з сином президента України Олександром Януковичем. Проте джерело не змогло назвати розмір придбаного пакету акцій. 
Раніше в числі потенційних покупців "Тоніса" називали групу "Інтер", а також Ріната Ахметова.
Про зміну власника також може свідчити той факт, що в середу телеканал разом з каналами групи "Інтер" і "Україна" виявився в числі тих, що виграли конкурс на вільні місця в цифрових мультиплексах зі всеукраїнським покриттям і отримали право віщати у форматі підвищеної якості HD. Серед програвших конкурс - телеканали групи Starlight Media (холдинг Віктора Пінчука), НТКУ і телеканал Goldberry (належить Едуардові Прутнику).
"Тоніс" в даний час є останнім всеукраїнським ефірним телеканалом, що не входить в телевізійні холдинги і не пов'язаний з ключовими політичними силами країни. Телеканал тривалий час належав бізнесменові і лідерові Партії зелених Володимиру Костеріну. Потім в ЗМІ з'явилася інформація про те, що крупний пакет акцій належить одному з банків. В зв'язку з цим рік тому колектив телеканалу заявляв про спробу рейдерського захвату.
Наразі на телеканалі цю інформацію не коментують
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!