ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ткаченко планує збільшити "культурний десант" на Донеччині

29.03.2023, 10:29
Фото – телеграм Олександра Ткаченка
Фото – телеграм Олександра Ткаченка

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко обговорив з головою Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком збільшення присутності в регіоні українських культурних діячів та українських книжок.

Про це Ткаченко повідомив у своєму телеграм-каналі.

“Опрацювали з головою Донецької ОВА Павлом Кириленком та колегами кілька питань, які можемо вирішити найближчим часом. Це і більша присутність українських культурних діячів у Донецькій області, і постачання книжок по окремій програмі, щоб працювали книжкові полички в різних місцях, і робота з медіа, щоб збільшити присутність українського, щонайменше – друкованого слова в Донецькій області”, – написав він.

Також було обговорено продовження роботи “Культурного десанту” в різних формах і за участю колективів національних закладів культури, робота з ментальним здоров’ям через арттерапію та залучення мешканців області до культурних практик.

“Будемо не тільки тримати постійний зв'язок з Донецькою областю, але й приділяти особливу увагу роботі культурної сфери, яка є не тільки елементом захисту нашої ідентичності від ворога, але й фактично оздоровлюючим, терапевтичним засобом для життя”, – сказав Ткаченко.

Як повідомляють Подробиці, Ткаченко відвідав 28 березня Донеччину. Він проінспектував заклади культури в прифронтових містах.

Liked the article?
Help us be even more cool!