ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тіло британського телеведучого Майкла Мослі знайшли на острові в Греції

10.06.2024, 13:17

Тіло 67-річного британського телеведучого Майкла Мослі знайшли на кам’янистому грецькому острові Сімі вранці 9 червня. Чоловік зник чотири дні тому під час прогулянки островом.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на місцевих посадовців і правоохоронців. До пошуку були залучені гелікоптери, дрони й собаки-нюхачі.

“Моє серце спустошене втратою Майкла – мого чудового, дотепного, доброго й розумного чоловіка. Разом ми мали надзвичайно щасливе життя. Ми дуже любили одне одного”, – йдеться в заяві дружини Мослі.

За словами речниці поліції Константіни Дімоґліду, тіло, що, ймовірно, належить Мослі, знайшли поблизу пляжу Айя-Марина, на північ від селища Педі й навпроти пляжу Айос-Ніколаос, куди Мослі вирушив на прогулянку.

“Це точно він”, – заявив заступник мера Нікітас Ґрілліс перед офіційним упізнаванням тіла.

Тіло передали на сусідній острів Родос для експертизи. У поліції зазначають, що судмедексперт відкидає можливість злочину, але не зміг виявити точну причину смерті.

Мер Сімі Лефтеріс Папакалодукас зазначив, що тіло було знайдено, коли він разом із журналістами з державного каналу ERT знімав місцевість із судна.

“Ми дослідили відзняті докази, й, на жаль, було очевидно, що це Мослі. Його знайшли між огорожею й доріжкою за 10 метрів від моря, 10–15 метрів від місця, куди він прямував, – пляжу Айя-Марина”, – зазначив він і додав, що всі обставини випадку невідомі.

ERT повідомляв, що Мослі знайшли горілиць із головою на камені.

Востаннє ведучого бачили живим о пів на другу дня в середу. Він приїхав до Греції зі своєю дружиною, щоб провести там відпустку.

Мослі брав участь у програмах на кшталт “Trust Me, I'm a Doctor” і “The One Show” на ВВС та “This Morning” на каналі ITV.

Марія Ігнатьєва, Валентина Троян

Liked the article?
Help us be even more cool!