ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

TikTok заборонив відео з челенджем, учасники якого травмувалися

30.08.2021, 10:27
Фото – cnn.com
Фото – cnn.com

Соцмережа TikTok заборонила хештег, який стосується популярного челенджу в соцмережі – Milk Crate Challenge. У ньому люди мали створити сходи з ящиків від молока та пройтися ними. Зазвичай учасники падали з хиткої конструкції та травмувалися.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на CNN.

Соцмережа видалила результати пошуку за хештегом #MilkCrateChallenge, пояснивши, що зробила це через поширення небезпечної діяльності.

“TikTok забороняє контент, який пропагує небезпечні дії. Ми видаляємо відео, а у відповідь на пошуковий запит скеровуємо до правил спільноти”, – сказав речник соцмережі.

Видалення відео стосується не лише США. Так, якщо шукати челендж з України, TikTok повідомляє, що відео не знайдено, і попереджає, що пошуковий запит може асоціюватися з поведінкою та контентом, який порушує правила соцмережі.

Milk Crate Challenge набув популярності влітку цього року. Учасники мали скласти ящики від молока, наче сходи чи піраміду. Потім цією конструкцією потрібно було піднятися та спуститися так, щоб ящики не впали. Зазвичай через хитку конструкцію люди падали та могли травмуватися.

Попри видалення челенджу з TikTok відео залишилися в інших соцмережах. Але деяким вдавалося й успішно подолати челендж. Також челендж пародіювали.

Медики закликали не брати участі в забаві. Наприклад, хірург-ортопед з Нью-Йорка Шон Ентоні розповідав, що через падіння страждають суглоби. Крім того, можна отримати травму голови.

Як пише The Guardian, багато лікарень у США переповнені пацієнтами з COVID-19. Тож медики просили спершу дізнатися, чи є вільні ліжка в найближчих лікарнях перед тим, як брати участь у челенджі.

Liked the article?
Help us be even more cool!