ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

TikTok тестує можливість завантажувати 15-хвилинні відео

Фото – eniyilerde.com
Фото – eniyilerde.com

Соцмережа TikTok тестує можливість завантажувати 15-хвилинні відео, новий ліміт на завантаження поки тестується в окремих регіонах з обмеженою групою користувачів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Tech Crunch.

Нова опція збільшує ліміт на завантаження відео в застосунку з 10 до 15 хвилин.

Збільшення тривалості відео дасть користувачам ще більше часу та можливостей ділитися роликами, які потребують більше часу, як-от кулінарні рецепти, уроки краси, освітній контент чи комедійні скетчі. 

Зараз, якщо тривалість відео перевищує 10 хвилин, відео ділиться на дві частини. Завдяки цьому розширеному часовому ліміту авторам більше не доведеться створювати цілу серію відео, коли вони діляться контентом.

Як пише видання, ця зміна робить TikTok більшим конкурентом з YouTube, залучаючи на платформу творців довшого контенту. Крім того, в TikTok, як і в YouTube, невдовзі з’явиться можливість завантажувати горизонтальні відео в повноекранному режимі, який наразі тестується в окремих регіонах.

Нагадаємо, у лютому 2022 року TikTok збільшив максимальну тривалість відео з 3 до 10 хвилин. До цього ліміт становив 15 секунд, а потім 60 секунд.

Liked the article?
Help us be even more cool!