ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

TikTok приєднався до Кодексу поведінки ЄС проти розпалювання ненависті

09.09.2020, 11:00
Фото – Alex Castro / The Verge
Фото – Alex Castro / The Verge

Платформа TikTok приєдналася 8 вересня до Кодексу поведінки ЄС проти незаконної мови ненависті в інтернеті. Про це заявив 8 вересня комісар ЄС із питань юстиції Дідьє Рейндерс, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Підписавши наш Кодекс поведінки, TikTok продемонстрував тверду прихильність боротьбі з незаконною мовою ненависті в інтернеті. Євросоюзу необхідно надійне співробітництво з такими видатними гравцями, щоб зробити цифрове середовище безпечним місцем для всіх”, – сказав Дідьє Рейндерс.

TikTok – дев'ятий партнер, який приєднався до Кодексу поведінки ЄС, ухваленого у 2016 році. Раніше його підписали Facebook, Microsoft, Twitter, YouTube, Instagram, Snapchat, Dailymotion і Jeuxvideo.com.

За даними, опублікованими в червні 2020 року, Кодекс поведінки дозволив IT-компаніям оцінити 90% поміченого контенту протягом 24 годин і видалити 71% контенту, який вважається незаконним розпалюванням ненависті.

TikTok – це сервіс для створення і перегляду коротких відео, який належить китайській ByteDance. Заснований улітку 2018 року, він став провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї, завоював популярність в інших країнах як один із найбільш швидкорослих і завантажуваних застосунків.

Як повідомляв ІМІ, платформа TikTok намагається зупинити масове поширення в мережі відео самогубства чоловіка, яке почали поширювати 6 вересня.

Liked the article?
Help us be even more cool!