ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

TikTok посилює правила безпеки для неповнолітніх: їхні профілі будуть приватними

13.01.2021, 16:00
Фото – eniyilerde.com
Фото – eniyilerde.com

Китайський відеосервіс TikTok посилює правила безпеки для неповнолітніх користувачів. Їхні облікові записи стануть більш закритими.

Про це йдеться в заяві соцмережі, повідомляє Громадське.

Тепер профілі підлітків від 13 до 15 років включно автоматично будуть приватними. Це означає, що переглядати відео таких користувачів можна лише тим, кого підлітки додадуть до переліку своїх фоловерів.

Також користувачі до 16 років зможуть дозволити залишати коментарі лише друзям або повністю вимкнути коментарі, можливості дозволити коментарі від усіх користувачів не буде.

Також дописи підлітків не з'являтимуться в загальній стрічці рекомендацій і відео підлітків не можна бути вивантажити із соцмережі.

До відео, які зняли користувачі до 16 років, не можна буде використовувати функції Duet&Stitch, завдяки яким можна було знімати відео реакції на інші дописи. TikTok дозволить використовувати функцію Duet&Stitch для відео користувачів від 16 до 17 років лише їхнім друзям.

TikTok – це сервіс коротких музичних відео, є однією з найпопулярніших платформ у світі. Від часу створення її встановили понад 2 мільярди разів. Світова аудиторія TikTok на липень 2020 року зросла до 700 млн активних користувачів щомісяця. Щодня соцмережею користується 50 мільйонів американців.

Liked the article?
Help us be even more cool!