ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

TiKTok дозволяє російський пропагандистський контент

21.06.2022, 12:25
Фото - eniyilerde.com
Фото - eniyilerde.com

Американські сенатори-республіканці звернулися 17 червня до виконавчого директора TikTok Шоу Зі, висловивши стурбованість тим, що соціальна мережа дозволяє публікувати пропагандистські російські відео. Про це повідомляє Сусіпльне з посиланням на Reuters.

“Останні повідомлення свідчать про те, що TikTok… дозволив російським державним ЗМІ наповнювати платформу небезпечною повоєнною пропагандою. Жодна компанія не повинна опинитися в позиції посилення брехні Кремля, яка сприяє громадській підтримці війни росії в Україні”, – йдеться в заяві сенаторів.

Лист підписали Стів Дейнс, Джон Корнін, Роджер Вікер, Джон Баррассо, Джеймс Ленкфорд і Синтія Ламміс.

TikTok є одним із найпопулярніших у світі додатків для соціальних мереж, з понад 1 мільярдом активних користувачів у всьому світі. 

Посольство рф у Вашингтоні не відразу відповіло на запити. У заяві для Reuters TikTok сказав, що компанія з нетерпінням чекає продовження взаємодії з членами з цих питань і відповідей на їхні запитання.

Нагадаємо, у березні соцмережа Twitter повідомила, що тимчасово призупинить роботу в росії через закон про позбавлення волі за “фейки про російську армію”. “Ми продовжуватимемо оцінювати обставини, що розвиваються в Росії, щоб визначити, коли зможемо повністю відновити наші послуги”. Водночас у компанії додатка підтримали Україну: “Війна в Україні нищівна, і наші серця розриваються за всіх, хто страждає”.

Liked the article?
Help us be even more cool!