ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

The New Yorker звільнив журналіста, який мастурбував під час Zoom-конференції

12.11.2020, 14:21
Фото – CNN
Фото – CNN

Американський щотижневик The New Yorker звільнив журналіста Джеффрі Тубіна, якого раніше відсторонив за мастурбацію під час робочої Zoom-конференції. Про це Джеффрі Тубін повідомив 11 листопада на своїй сторінці у Twitter.

“Я був звільнений сьогодні з New Yorker, після 27 років роботи як штатний журналіст. Я завжди любитиму цей журнал, сумуватиму за колегами й стежитиму за їхньою роботою”, – написав він.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні 2020 року американський щотижневик The New Yorker відсторонив від роботи репортера Джеффрі Тубіна за мастурбацію під час робочої Zoom-конференції. 

Журналіст вибачився за інцидент і розповів, що навіть не знав, що його було видно.

“Я зробив прикру дурну помилку, вважаючи, що я був поза кадром. Я перепрошую дружину, родину, друзів та колег. Я вважав, що мене не видно в Zoom. Я думав, що ніхто не міг мене побачити через відеодзвінок у Zoom. Я думав, що вимкнув відео в Zoom”, – прокоментував Джеффрі Тубін.

На телеканалі CNN, де Джеффрі Тубін працював головним юридичним аналітиком, повідомили, що він “попросив деяку перерву, поки він займається особистим питанням”, яку йому і надали.

Liked the article?
Help us be even more cool!