ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

The New York Times відмовилася від карикатур після звинувачень в антисемітизмі

12.06.2019, 10:16
Фото – Vox

Американська газета The New York Times із 1 липня вирішила відмовитися від друку карикатур у своїх номерах. Про це йдеться в заяві видання, повідомляє "Новое время".

Карикатури припинять друкувати в міжнародній версії видання. Доцільність їх появи в The New York Times обговорювалася майже рік.

Редактор газети Джеймс Беннет зазначив, що вони планують “продовжувати інвестувати у форми “журналістики думок”, включно з візуальною журналістикою, яка висловлює нюанси і складності різних поглядів на всіх наших платформах”.

Редактор подякував карикатуристам видання Патрику Чаппату та Хенг Кім Сонгу за роботу, додавши, що планує співпрацювати з ними в інших проектах.

Наприкінці квітня в міжнародній версії видання з'явилася карикатура на Президента США Дональда Трампа та Прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху. Зображення спричинило суперечки в суспільстві. Нетаньяху намальовано в образі собаки з нашийником у формі зірки Давида, яка веде за собою сліпого Трампа. Карикатуру назвали антисемітською.

Liked the article?
Help us be even more cool!