ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тернопільські журналісти з нагоди професійного свята взяли участь у прощі

06.06.2017, 15:05

У селі Зарваниці Тернопільської області місцеві представники засобів масової інформації з нагоди професійного свята взяли участь у прощі. У Марійському духовному центрі побувало майже тридцять журналістів. Вони приєдналися до літургії, а також отримали духовні настанови від священиків, повідомляє “За Збручем”.

Прощу журналістів до Зарваниці організовують другий раз. Охочих приєднатися до цього заходу чимало.

“Це дуже важливо, що ми всі побудемо разом, помолимося, послухаємо настанови і отримаємо благословення. Це дає наснагу і сили для роботи на цілий рік. Дуже рада, що в нашому регіоні відбувається проща журналістів”, – розповіла журналістка Уляна Юрчак.

Під час прощі журналісти відвідали Хресну Дорогу, а також побували у церкві Різдва Пресвятої Богородиці. “Впевнений, що журналісти, які приєдналися до прощі, корисно провели час. Ми вкотре нагадали собі ці істини, яких мусить дотримуватися журналіст, адже він має відповідальність за все висловлене і написане”, – зазначив о. Олег Харишин.

Організатори розповіли, що ідея журналістської прощі зародилася чимало років тому, але вдалося реалізувати її лише минулого року. Наразі є ідея зробити прощу ще більш масовою.

Фото - Олена Вербицька

Liked the article?
Help us be even more cool!