ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тернопільська філія НСТУ отримала назву "UA:Тернопіль"

13.12.2018, 15:14
Фото - suspilne.media

Тернопільська філія Національної суспільної телерадіокомпанії України отримала назву “UA:Тернопіль”. Про присвоєння телеканалу ТТБ логотипу UA: 13 грудня оголосив член правління НСТУ Микола Чернотицький, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури, повідомляє “UA:Суспільне мовлення”.

“Сьогодні вітаємо у спільноті UA: ще одну філію Суспільного. Цього разу саме наші колеги з Тернополя довели, що дотримуються стандартів журналістики та цінностей суспільного мовника в усіх напрямах роботи ТРК. Вітаю всю команду Тернопільської філії!”, -  сказав Микола Чернотицький.

Як зазначає “UA: Суспільне мовлення”, у поточному періоді ця регіональна дирекція показала найкращі результати і була відзначена як така, що відповідає стандартам якості Суспільного.

Загалом рішення про присвоєння нової назви філіям НСТУ ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного.

Таким чином, цьогоріч уже 15 із 23 філій Суспільного отримали оновлені назви із логотипом UA:.

Liked the article?
Help us be even more cool!