ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканали Росії готують на Донбасі провокаційні матеріали – розвідка Міноборони

08.02.2017, 13:38

Російське командування активізувало заходи щодо створення провокаційних матеріалів, спрямованих на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні Мінських домовленостей. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Російське окупаційне командування активізувало заходи щодо створення провокаційних матеріалів, спрямованих на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні Мінських домовленостей. Залучаються знімальні групи провідних російських телеканалів “Россия 1”, НТВ, РЕН ТВ на Донецькому та Маріупольському напрямках, які для створення резонансних матеріалів використовують спеціально підготовлених провокаторів з числа місцевих мешканців”, – зазначили в ГУР Міноборони.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого ГУР Міноборони повідомило, що на Авдіївський напрямок прибула знімальна група російського телеканалу Life.ru з метою зйомки провокаційних сюжетів про бійців АТО

6 лютого ГУР Міноборони повідомило, що на Донбасі для звинувачення України в порушенні Мінських домовленостей вдвічі збільшена кількість російських журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!